Loodgieterswerk, centrale verwarming en dakgoten in Lochem

Contact opnemen

Voor storingen aan uw cv-ketel of vloerverwarming en het aanleggen en controleren van leidingen voor een badkamer, toilet of keuken belt u een monteur van Installatiebedrijf Beumkes. We zijn 24 uur per dag bereikbaar alleen voor storingen die niet een dag kunnen wachten in de regio Lochem snel ter plekke. 

Onze ervaren loodgieters helpen u graag met het herstellen van lekkende kranen of het verminderen van kalkaanslag. In samenspraak met u wordt er naar een duurzame en goedkope oplossing gezocht, wat overigens voor alle diensten geldt.

Verwarming

Is uw (vloer)verwarming kapot? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Beumkes. Onze monteurs zullen de oorsprong van het probleem opzoeken en u adviseren over de beste aanpak.
Zo hoeft een verwarming niet altijd vervangen te worden, maar kan een reparatie soms de klus klaren. Wanneer het installeren van een nieuwe verwarming (financieel) voordeliger is, zullen onze monteurs deze optie met u bespreken.

Warmtepomp

Warmtepompen houden uw huis niet alleen warm of verkoeld, ze doen dit ook nog eens op een duurzame manier. Bij het installeren van een warmtepomp komt wel veel kijken. Vraag daarom om advies van onze monteurs en we vinden samen de warmtepomp die bij uw situatie past. Ook wanneer u uw warmtepomp alleen wilt laten installeren, kunt u onze monteurs inschakelen.

Combineer met elektra-installatie

Cv-ketel

Het vervangen van een oude cv-ketel door een hoogrendementsketel zal u uiteindelijk geld besparen. Door nieuwe technologie zijn de huidige cv-ketels een stuk zuiniger en milieuvriendelijker. Onze cv-monteur bekijkt de situatie en geeft u energiezuinig en deskundig advies.

Neem contact op

Sanitair

Installatiebedrijf Beumkes heeft een nauwe samenwerking met verschillende leveranciers. U heeft de mogelijkheid om alleen of samen met een van onze medewerkers in een showroom in Hengelo uw sanitair te kiezen en te kijken wat er technisch mogelijk is.
Aan de hand van een 2D- of 3D-ontwerp zorgt een ervaren loodgieter voor de complete aanleg van het leidingwerk en de plaatsing van sanitair in uw badkamer en toilet. Ook het aanleggen van sanitair voor mindervaliden behoort tot de mogelijkheden.

Waterontharders

Sommige mineralen in uw leidingwater, zoals calcium en magnesium, kunnen zich in de vorm van kalksteen vasthechten aan de leidingen, kranen en verwarmingselementen. Deze kalksteenafzetting kan uw dure keukenapparatuur, zoals wasmachine, vaatwasser en boiler, ernstig aantasten. We werken met Omega-waterontharders. Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water levert Installatiebedrijf Beumkes V.O.F een behandeltank-en-zoutvatcombinatie die bij uw situatie past. Voordelen van onthard water zijn o.a. besparing op reinigingsproducten (waspoeder, vaatwastabletten, zeep en shampoo), sneller schoonmaken, een soepelere huid, geen jeuk na het douchen, geen kalkaanslag in apparatuur, lagere energiekosten en minder chemicaliën in het milieu. Bovendien gaat uw apparatuur langer mee!